Möckeln Svenska AB ingår i Tesab-koncernen

Möckeln Svenska AB

Våra produkter

Möckeln utvecklar, producerar och levererar produkter av högsta klass. De används med framgång inom krossning, sortering, återvinning och materialhantering. Vid frågor om sortimentet eller önskemål om mer ingående produktinformation står våra medarbetare redo att hjälpa dig vidare.

Hållbara produkter
i världsklass

För oss är det viktigt att kunna vara stolta över det vi gör. Därför gör vi gärna det lilla extra för att tillverka produkter som tål både många år av tuffa tag och att synas i sömmarna. En produkt från Möckeln är en produkt av högsta kvalitet.

Våra produkter

Begagnat

Med vårt småländska arv kommer en förkärlek till att ta tillvara på det som fortfarande fungerar. Vi lagerhåller ett brett sortiment av maskindelar. Kontakta oss för mer information.

Reservdelar

Det ska vara enkelt och kostnadseffektivt att underhålla din maskin. Tack vare ett välsorterat reservdelslager behöver du inte ens fundera på att köpa nya maskiner när något slits ut eller går sönder. Kontakta oss för mer information.

Möckeln Svenska AB

Vill du veta mer?

Vid frågor om sortimentet eller önskemål om mer ingående produktinformation står våra medarbetare redo att hjälpa dig vidare. Se kontaktpersoner nedan.

Kontakta oss

Mikael Carlsson

Försäljning
Tel. 0708 - 83 87 20
Mail. mikael@mockeln.com

Möckeln Svenska AB

Stefan Petersson

Försäljning reservdelar
Tel. 0476 - 568 13
Mail. stefan@mockeln.com

Möckeln Svenska AB

Robert Spjuth

Platschef
Tel. 0709 - 54 91 70
Mail. robert@mockeln.com