Möckeln Svenska AB ingår i Tesab-koncernen

Möckeln Svenska AB

Våra produkter

Möckeln utvecklar, producerar och levererar produkter av högsta klass. De används med framgång inom krossning, sortering, återvinning och materialhantering. Vid frågor om sortimentet eller önskemål om mer ingående produktinformation står våra medarbetare redo att hjälpa dig vidare.

Hållbara produkter
i världsklass

För oss är det viktigt att kunna vara stolta över det vi gör. Därför gör vi gärna det lilla extra för att tillverka produkter som tål både många år av tuffa tag och att synas i sömmarna. En produkt från Möckeln är en produkt av högsta kvalitet.

Våra produkter

Ny matarstation från Möckeln

Öka produktionskapaciteten

Ny matarstation från Möckeln

Med en kapacitet om 110 m³, hydrauliska ben för pålastning på trailer och med hydrauliskt stängbart tak, tar nu en ny matarstation plats på marknaden. Tack vare en mängd fördelaktiga egenskaper möjliggörs en ökning av produktionskapaciteten med mer än 500 ton – varje dag.
Läs mer här (pdf)

Reservdelar

Det ska vara enkelt och kostnadseffektivt att underhålla din maskin. Tack vare ett välsorterat reservdelslager behöver du inte ens fundera på att köpa nya maskiner när något slits ut eller går sönder. Kontakta oss för mer information.

Möckeln Svenska AB

Vill du veta mer?

Vid frågor om sortimentet eller önskemål om mer ingående produktinformation står våra medarbetare redo att hjälpa dig vidare. Se kontaktpersoner nedan.

Kontakta oss

Försäljning

Vänligen kontakta oss på
Tel. 0476 - 568 00
Mail. info@mockeln.com

Möckeln Svenska AB

Stefan Petersson

Försäljning reservdelar
Tel. 0476 - 568 13
Mail. stefan@mockeln.com